- Παραγωγή, χημική σύνθεση και χρήσεις του βασιλικού πολτού των μελισσών (Α.Θρασυβούλου & Ε. Τσαλίμαλμα)
- Παραγωγή, χημική σύνθεση και χρήσεις της πρόπολης των μελισσών (Α.Θρασυβούλου & Α.Αδαμούδη)
- Παραγωγή, χημική σύνθεση και χρήσεις του κεριού των μελισσών (Α.Θρασυβούλου)
- Παραγωγή, χημική σύνθεση και χρήσεις της γύρης των μελισσών (Α.Θρασυβούλου & Χ. Παπαδημητρίου)
- Μελέτη της επίδρασης των φυτοπροστατευτικών ουσιών και των ατμοσφαιρικών ρύπων στη μελισσοκομία (Φ.Χατζήνα)
- Νέες πληροφορίες για τη Νοσεμίαση των μελισσών (Γούναρη Σοφία)
- Χρήση του Οξαλικού Οξέος στην αντιμετώπιση της Βαρροϊκής Ακαρίασης (Φ. Χατζήνα)
- Βιολογία της μέλισσας (Σ.Γούναρη)
- Φυλές της Ελληνικής Μέλισσας (Π.Χαριζάνης & Μ.Μπουγά)
- Ασθένειες γόνου (Β.Λιάκος)
- Ασθένειες μελισσών (Β.Λιάκος)
- Οι κυριότεροι εχθροί των μελισσών (Β.Λιάκος)
- Σειρά άρθρων σχετικά με τη εναλλακτικές μορφές αντιμετώπισης της βαρρόα στα πλαίσια του Ν1221
- Βασιλοτροφία και επιλογή βασιλισσών (Π.Χαριζάνης)
- Επίδραση των φυτο-προστατευτικών προϊόντνω (φυτοφαρμάκων) στις μέλισσες (Φ.Χατζήνα)
- Διαταραχή ή σύνδρομο κατάρρευσης των μελισσιών (Π.Χαριζάνης)
- Νεότερα στοιχεία για το σκαθάρι AETHINA TUMIDA (Γεώργιος Γκόρας και Ανδρέας Θρασυβούλου)
- Εποχιακοί μελισσοκομικοί χειρισμοί (Δ.Τσέλλιος)
- Βιολογική Μελισσοκομία (Α.Θρασυβούλου)
- Συστήματα εντατικής εκμετάλλευσης των μελισσών (Σ.Γούναρη)
- Διατροφή μελισσιών (Γούναρη Σοφία)
- Μελέτη τύπων κυψελών (Π.Χαριζάνης)
- Τελικά συμπεράσματα του ερευνητικού προγράμματος "Οικονομική Ανάλυση της Μελισσοκομίας στη Ελλάδα" (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τομέας Αγροτικής Οικονομίας, Εργαστήριο Γεωργικής και Οικονομικής Έρευνας )
- Φυσικές ιδιότητες του μελιού (Α.Θρασυβούλου)
- Η βιολογική αξία του μελιού (Α.Θρασυβούλου)
- Μελισσοθεραπεία & Μέλι (Σ.Γούναρη)
- Κανόνες ορθής μελισσοκομικής πρακτικής για την παραγωγή ποιοτικά καλού μελιού (Α.Θρασυβούλου)
- Υπολείμματα στο μέλι και σε άλλα προϊόντα κυψέλης (Καραζαφείρης Ε. & Τανανάκη Χ.)
- Σειρά άρθρων σχετικά με τη γεωγραφική προέλευση του μελιού στα πλαίσια του Ν1221
- Ταυτότητα του Ελληνικού μελιού (Α.Θρασυβούλου)
- Ποιότητα του Μελιού και Διατροφική του Αξία (Μ.Μαρούλης-Σύγχρονη Αναλυτική)